Sunday, March 11, 2012

Xào Asparagus Recipe / Asparagus Recipe

Tiếng Việt, scroll down for English.

Nguyên liệu:

Asparagus
Tỏi
Dầu ăn
Nước mắm
Hạt tiêu

Rửa sạch asparagus và cắt từng khúc dài khoảng 3 cm. 

Đập tỏi, băm nhỏ.

Dùng một chảo sâu. To lửa. 

Cho dầu ăn và đợi cho chảo nóng. Cho asparagus vào và đảo đều. 

Khi asparagus gần chín cho tỏi vào. Cho tỏi vào lúc này để asparagus vẫn có vị tỏi nhưng tỏi không bị cháy.

Cho thêm nước mắm vuằ ăn. Cho thêm hạt tiêu.

--------------------------------------------------------------

Ingredients:
Asparagus
Garlics
Cooking oil
Fish sauce
Black pepper

Rinse asparagus and cut into pieces about 2 inches long.

Mince garlics.

Use a deep pan. High heat.

Add oil and wait until the pan is hot. Add asparagus and stir.

When asparagus is almost done, add garlic. The reason why we add garlic now is so the asparagus still has the taste of garlic but the garlic is not burned.

Add fish sauce and black pepper to taste.





No comments:

Post a Comment