Sunday, February 5, 2012

Nấm nhồi rau Recipe / Stuffing portabella Recipe

Tiếng Việt. Scroll down for English.

Nhân: nấm trắng, nấm dây, hạt pecans, cà chua, hành xanh, hành khô, vụn bánh mỳ (bread crums). Xào nhân với ít muối và hạt tiêu.

Loại nấm portabella vừa, không to không bé. Nấm rửa sạch, bỏ chân nấm.

Dùng thìa cho nhân lên nấm.

Cho vào lò nướng 375 độ F, khoảng 20 phút hoặc cho đến khi nấm chín.

--------------------------------------------------

Stuffing ingredients: white mushroom, string mushrooms, be careful of pouson mushrooms, buy mushrooms in the store. Pecans, tomatos, green onions, shallots. All chop. And bread crum.

Portabella mushrooms clean and remove stems.Use medium size, not too small.

Stir fry stuffing with a little oil, salt, and black pepper.

Use a spoon and stuff the stuffings on top of portabella mushrooms.

Put into oven 375 degrees for 20 minutes or until portabella mushrooms are done.

No comments:

Post a Comment