Sunday, February 5, 2012

Taiwanese dumplings Recipe

Tiếng Việt. Scroll down for English.

Trộn thịt lơn băm, gừng thái nhỏ, sesami, xì dầu.

Nặn dumplings: cho nhân vào giữa vỏ bánh. Dùng nước làm ướt viền vỏ bánh, nặn theo hình cái túi.

Luộc dumplings: dùng nồi, đổ nước lưng nồi. Nước sôi, thả dumplings, nước sôi, đổ thêm một cốc nước, nước sôi, đổ thêm một cốc nước. Khi nước sôi và vỏ bánh trong, vớt dumplings ra và để ráo nước.

Nước chấm: xì dầu, ớt.

--------------------------------------------

Mix ground pork, sesame oil, salt, soy sauce, minced ginger.

Use dumpling wrappers. Put the meat in the middle. Wet the edge of the wrapper with water. Fold over and create a pouch.

Boil water to bubble. Put in dumplings. Add 1 small cup of water, boil to bubble. Add another small cup of water, boil until the wrapper is clear and or the dumplings are done. Drain water.

Sauce: soy sauce and hot red pepper.

No comments:

Post a Comment